Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Καφενείο

Το καφενείο των αρχαιοφυλάκων.

72 σχόλια:

  1. Σήμερα στο Βόλο θα βάλουμε γραβάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόκκινη βερμούδα για να είμαστε ασορτί με τον Θείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Αρχαιολόγοι πάντα πρώτοι.
    Πρώτοι στην αποχώρησή τους απ'τον ΟΣΕ
    αλλά πρώτοι και στις κοινωνικές τους
    υποχρεώσεις, σήμερα στο ΒΟΛΟ μεριά.
    Η Διαχείριση του Υγείας στέλνει εγκάρδιες
    ευχές στον Βολιώτη συνάδελφό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ Κ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΕ ΑΔ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σας !! νεο καφενειο??? καλες δουλειες !!! Αλλα πολυ κατα...Βιέννη μερια, κε σι-ντι !!! Πολιτιστικες ανταλαγες κ επισκεψεις λεγονται??? οψομεθα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/5 ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ,ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΝ ΣΤΟ 710 ΓΡΑΦ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΠΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΑΜΕ Κ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΝΑ ΒΙΕΝΟΥΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόεδρε η φτώχια θέλει καλοπέραση, και επειδή είμαστε πολύ φτωχοί πρέπει να περνούμε πολύ καλά. Εμείς του Πολιτισμού έχουμε να πληρωθούμε από του αγίου …απαυτού και προβλέπεται να πληρωθούμε στην επόμενη γιορτή του ίδιου αγίου!

    Γι’ αυτό πάμε στη Βιέννη και θα καλέσουμε και τους φίλους μας να έρθουν εδώ γιατί τώρα τελευταία τους έπεσε η χοληστερίνη και πρέπει να κάνουμε καμία προσπάθεια μήπως και την ξανανεβάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τομαριιιιι!!! μας αφηνεις ολους ΕΚΤΟΣ νυμφωνος !!! εχει9 η γουνα σου ραμματα που ειπε κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ !!!! ολα καλα,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://larisaios.wordpress.com/%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:ΑΠΟ ΤΡΕΝΟΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΕΤΑΞΑΝ 180 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ.ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ Κ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ!!!!!!ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΕ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΙΣΚΟΙ Κ ΛΟΙΠΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΛΟΓΟΙ.ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΝΤΟΟΟΟΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλο Σαβατοκυριακο........αποπ Δευτερα παλι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδες οι δημόσιοι Υπάλληλοι;

    Σαββατοκύριακο αλέ... όχι σαν εμάς τους μαύρους που δουλεύουμε Χριστούγεννα και Πάσχα όπως στον ΟΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι στους δρομους συναδελφοι μεταταγεντες και μη να μην περασει το μεσοπροθεσμο που ετοιμαζουν οι κυβερνητικοι υπαλληλοι της τροικας. αυριο κυριακη θα γινουν πανευρωπαικες συγκεντρωσεις διαμρτυριας ησυμμετοχη μας θεωρω οτι ειναι επιβεβλημενη. ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Ηλία την χολέρα καλά είναι να την αποφύγεις με πρόληψη. Αν μολυνθείς μετά είναι δύσκολο να γιατρευτείς. Τώρα η χολέρα δια στόματος πεταλωτή χαρακτηρίζει κοτζαμπάσηδες, τραμπούκους και εχθρούς της δημοκρατίας όσους διαμαρτύρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτοι νυχτα θα φυγουν ολοι(Πεταλωτης) και σια ,λιγα τα ψωμια τους ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην λεμε μεγαλα λογια γιατι καποιοι μπορει ναναι κ υποψηφιοι στις εκλογες (οπως εγινε κ στις Δημοτικες......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εννοω μεταφερμενοι.......κ εν ενεργεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να είναι κάποιος υποψήφιος σε εκλογές θα πρέπει να γίνουν Εκλογές ,όμως δεν νομίζω να υπάρχουν τώρα Έλληνες πολιτικοί ή πολίτες που θα ήθελαν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανεις λαθος......στις προηγουμενες δημοτικες εκλογες καποιοι ΜΕΤΑΤΑΣΟΜΕΝΟΙ συναδελφοι, πριν ακομα μαθουν τι ''μελλει γενεσθαι'', ηταν ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ κ ειδικα με κυβερνητικο συνδιασμο (αλλα κ αλλοι, με αλλους αντικυβερνητικους..). Αλλα νομιζω οτι κ οταν ξαναγινουν καθε φυσεως εκλογες καποιοι θα ξεχασουν πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H απάντησή μου Πρόεδρε βρίσκεται στη Αρχική σελίδα του ομώνυμου σάϊτ, Απ'τα βαγόνια στην Ακρόπολη στο 5ο σχόλιο.
    Δώσε σημασία στη λεπτομέρεια του λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερααααα. Σημερα μην ξεχνιέστε !!! Α Π Ε Ρ Γ Ι Α ! ! ! Κ μετα οι πασης φυσεως ....πολιτιστικες επαφες κ παρέες !! ΟΚ? Κ μη πη κανεις οτι δεν ηξερε !!! Εκτος κι αν συμπλέει με τις νέες εξαγγελιες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτην την ωρα οι Κυριες της συνοδειας της SISSY, δεξιωνονται απο τις κυριες ''επι των τιμων'' , της αυτου εξοχοτητας , του τζαμιου του ΓΕΝΗ -ΣΕΧΙΡ!!αλλα ακομα κ το φεγγαρι κρυφτηκε ωστε να μην θωρει αυτο το απεχθες γεγονος. Ας το λαβουν σοβαρα υπ΄ οψιν τους οσοι επιθυμουν κ πρατουν ετσι. Να ειναι οτι ηταν παντα !!! Φιλοτομαριστες !! βεβαια δικαιολογιες υπαρχουν για ολα. Ηθελα αλλα δεν μπορουσα, -να αφησω τα αρχαια μονα τους! μην μας τα κλεψουν κιολας! Ακομα κ οι ΄΄Βυζαντινοι΄΄(μεντελ-φρανκ-μαυρος-τασουρινο-κλπ-κλπ), ταχα φοβηθηκαν για τα σπανια φυλακτρα τους κ δεν ξεκολησαν σημερα, που ολοι ηταν στους δρομους , ωστε να λειψουν απο το υψιστο καθηκον τους. Τομαρια !!! πισω εχει η αχλαδα την ουρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΥΤΕ ΣΩΤΑΚ , ΟΥΤΕ ΚΩΝ. , ΟΥΤΕ ΑΔ, ΟΥΤΕ ΦΟΛΑΣ.....ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ Κ ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ GD. ANTE K TOY XRONOY!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΟΣΕ πληρώνει αναπαύσεις και άδεια σε προσωπικό που έχει μεταταχθεί. Από το Διαύγεια http://diavgeia.gov.gr/ στο κουτάκι «Αναζήτηση για» γράψτε αυτό: ΑΔΑ: 4Α3Η46ΨΧΕΔ-0 ή αυτό: ΑΔΑ: 4Α3Η46ΨΧΕΔ-4 ή αυτό: ΑΔΑ: 4Α3Κ46ΨΧΕΔ-Π υπάρχουν αρκετές ακόμα σχετικές αποφάσεις για πληρωμή αναπαύσεων. Όσοι έχουν υπόλοιπα αναπαύσεων ή αδειών προηγούμενων ετών από ΟΣΕ ή ΤΡΑΙΝΟΣΕ ας κάνουν αίτηση να πληρωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε GP, δεν ανήκω στην κατηγορία των συναδέλφων που είχαν μαζεμένες αναπαύσεις. Τις ξεφλούδιζα φρέσκες! Τα λεφτά, τα ψάρια και τις αναπαύσεις πρέπει να τα απολαμβάνεις φρέσκα. Μπαγιάτικα δεν έχουν την ίδια αξία. Εγώ τους χρωστούσα αναπαύσεις και δεν μου χρωστούσαν όταν ήταν να φύγω…

    Προεδράρα μου, οι κακές γλώσσες λένε ότι την Πέμπτη με ξεπέρασες! Κακές γλώσσες είναι όμως και άσε να λένε. Εμείς απτόητοι θα συνεχίσουμε το έργο μας. Και ο έτερος συνονόματός σου, έμαθα ότι και αυτός με ξεπέρασε… (Αυτός πάντα με ξεπερνούσε δεν μπόρεσα ποτέ να τον φτάσω! Αλλά ας μην το κάνουμε θέμα…)
    Το καλοκαίρι στον Πλαταμώνα θα σε πάω μία κόντρα… (θα είμαι τακτικός θαμώνας, ένεκα φέτος η πεθερά σεζόν στην αδερφή του αγριοχοιροκυνηγού, συγχωριανοί βλέπεις…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΕΔΡΕ δεν ...ξεφουσκωσαμε .Απλα θα σου γραψω καιεδω αυτο που σου γραφω στο ...ΥΓΕΙΑΣ . Εγινες πολυ γρηγορα ΚΛΑΣΙΚΟΣ τυπος ΔΗΜΟΣΙΟΥ υπαλληλου (ισως αυτο να ηταν απο μικρος το ,,ονειρο σου)Σαββατοκυριακα και αργιες στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και τις αλλες μερες γραφεις τις μπηχτες σου σε ολα τα blog γι"αυτο δεν σε προλαβενουμε*Τα χαιρετισματα μου στον ΡΑΨΑΝΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ GP ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ 4Α3Κ46ΨΧΕΔ-Ο ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΣΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ-ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ; ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ Κ ΑΔΕΙΕΣ!!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ Κ ΗΘΕΛΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ "ΣΚΛΗΡΟΥ ΤΣΑΜΙΚΟΥ"ΟΚ; Κ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΕ Κ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!Κ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για την πληρωμη αναπαυσεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ το τηλ ειναι΄(2105297710) πληροφ ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΑ.Εσωτερικο 1710.Στο site www.diavgeia.gov.gr εκει που λεει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ γραψτε ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θα δειτε ποιοι εχουν πληρωθη αναπαυσεις.Καθε κωδικος που ανοιγει αντιστοιχει και σε ενα ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ σας λεω οτι επειδη εγινε καταγγελια στο ΥΠΠΟΤ για τις συνθηκες εργασιας-παραμονης των ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ,στον ΒΟΛΟ χθες ηρθε η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για ελεγχο.Το ιδιο θα γινει σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ.Να ενημερωθουν οσο ποιο γρηγορα γινεται ολοι οι συναδελφοι για να τους παρουσιασουν τις ελλειψης που εχει ο καθενας στο χωρο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σημερα 23/06/2011 πηραμε τηλ την κα ΜΕΛΑ και μας ειπε οτι οι αναπαυσεις θα πληρωθουν οταν εγκριθη το κονδυλι,καλο ομως ειναι να σταλλουν οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τωρα.Οσοι εχουν λαμβανειν να τις στειλλουν μεσω των κατα τοπους ΓΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κατοπιν συνενωησης με τον Φλορωπουλο οσοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εχουν υπολοιπα αναπαυσεων 1)να κονουν ΑΙΤΗΣΗ 2)να επισυναψουν ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ του λογαριασμου που θα βαλουν τα λεφτα(aiban) και 3)ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ απο το χαρτι που πηρε ο καθενας οπου αναγραφονταν τα υπολοιπα των αναπαυσεων.Τα εντυπα να κατατεθουν στο αντιστοιχο Γ Π για να σταλλουν στην ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ: Ο εφαρμοστικός νόμος για τις εργασιακές σχέσεις, τις προσλήψεις,τους μισθούς, τις απολύσεις και την ανεργία.
    Καθιερώνεται η μισθωτή εφεδρεία και προετοιμάζεται το έδαφος για απολύσεις στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.
    Το τυχόν πλεονάζον προσωπικό των ΔΕΚΟ καταγράφεται σε πίνακες κατάταξης που καταρτίζονται από το ΑΣΕΠ (τα κριτήρια κατάταξης θα καθοριστούν με προεδρικό διάταγμα). Το προσωπικό αυτό παίρνει για δώδεκα μήνες το 60% του μισθού του. Ένα μέρος του προσωπικού αυτού θα μεταφερθεί σε φορείς του δημοσίου (τηρώντας το ένα προς πέντε ή προς δέκα ανάλογα), ένα μέρος μπορεί να απασχοληθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες του δημοσίου, ένα άλλο μέρος με μερική απασχόληση και για όσους δεν ενταχθούν σε καμία από τις κατηγορίες αυτές είναι ανοιχτό το θέμα ειδικού προγράμματος εθελούσιας εξόδου (δεν αναφέρονται λεπτομέρειες) και απολύσεων (άρθρο 37 § 7).
    Για το 2011 οι προσλήψεις στο δημόσιο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ θα ακολουθούν τον κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις. Για τα έτη 2012 έως 2015 μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις (άρθρο 37 § 2).
    Οι προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου περιορίζονται για το 2011 κατά ποσοστό 50% σε σχέση με το 2010 και κατά ποσοστό 10% ανά έτος από το 2012 έως το 2015 (άρθρο 37 § 3).
    Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να πάρουν άδεια χωρίς αποδοχές πέντε ετη από δύο που ισχύει σήμερα (άρθρο 37 § 4).
    Οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να ζητήσουν μείωση των ωρών εργασίας μέχρι 50% με ανάλογη μείωση του μισθού (άρθρο 37 § 5).
    Η δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης στο δημόσιο περιορίζεται από σαράντα σε είκοσι ώρες το μήνα (άρθρο 38 § 1).
    Γίνεται ευκολότερη η δυνατότητα ανανέωσης συμβάσεων ορισμένου χρόνου χωρίς να υπάρχει υποχρέωση μετατροπής σε αορίστου (άρθρο 41).
    Δίνεται η δυνατότητα διευθέτησης του χρόνου εργασίας και για υποχρεωτικό δεκάωρο για έξι μήνες το χρόνο. Οι επιπλέον ώρες εργασίας υποτίθεται ότι θα αφαιρεθούν το επόμενο εξάμηνο (άρθρο 42).
    Για τους νέους 18 έως 25 ετών καταργεί την όποια σύμβαση ισχύει προβλέποντας τη δυνατότητα ατομικής σύμβασης που θα προβλέπει μισθό 20% κάτω της ισχύουσας οποιασδήποτε μορφής (εθνικής, κλαδικής, ομοιοεπαγγελματικής, επιχειρησιακής) συλλογικής σύμβασης (άρθρο 43).
    Μπαίνουν περισσότερες προϋποθέσεις απ’ αυτές που ισχύουν σήμερα για την πρώτη επιδότηση ανεργίας. Σήμερα για πρώτη επιδότηση ο άνεργος πρέπει να έχει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του και το τελευταίο 14μηνο να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας. Το άρθρο 39 § 1 ορίζει ότι οι προϋποθέσεις για πρώτη επιδότηση είναι 200 ημέρες εργασίας την τελευταία διετία και 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια.
    Για δεύτερη επιδότηση εκτός από τις άλλες απαιτήσεις που ισχύουν σήμερα θα πρέπει να έχει και 150 ημέρες εργασίας μετά τη λήξη της προηγούμενης επιδότησής του (άρθρο 39 § 2).
    Μέχρι σήμερα οι επιδοτούμενοι άνεργοι δικαιούνται μισό επίδομα ανεργίας το Πάσχα αν έχουν πάρει επίδομα ανεργίας για τρεις μήνες το διάστημα 1/1 έως 30 Απρίλη. Διαφορετικά δικαιούνται 3 ημερομίσθια για κάθε μήνα επιδοτούμενης ανεργίας. Τα Χριστούγεννα δικαιούνται ολόκληρο το επίδομα ανεργίας αν έχουν πάρει επίδομα για τέσσερεις μήνες κατά το διάστημα 1/5 έως 31/12. Αυτά αλλάζουν και για να πάρει κάποιος το δικαιούμενο επίδομα Πάσχα ή Χριστουγέννων θα πρέπει να παίρνει επίδομα ανεργίας για όλο το ανάλογο διάστημα. Διαφορετικά και στις δύο περιπτώσεις θα πάρει επίδομα ίσο με 3 ημερήσια επιδόματα για κάθε μήνα (άρθρο 39 § 3).
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΡ/ΦΥΛΑΚΕΣ,...... Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρόεδρε όλο με τους αρχαιοφύλακες τα έχεις!

    Εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι, με τα Σαββατοκύριακα ελεύθερα, με τα πενθήμερα, με τα τριήμερα και τις αργίες, Πάσχα – Χριστούγεννα κ.τ.λ. στο σπίτι σας κ.τ.λ. γιατί πειράζετε τους αρχαιοφύλακες που δουλεύουν εξαήμερα, με μόνο τέσσερα ρεπό το μήνα, που δουλεύουν Πάσχα – Χριστούγεννα και αργίες;

    Ντροπή σου Πρόεδρε… δεν το περίμενα από εσένα να μην σέβεσαι τις ιδιαιτερότητες του κλάδου των αρχαιοφυλάκων, κρίμα η φιλία σου με τον SotAk.

    Αλλά έτσι είναι ξέχασες τις συνθήκες που δούλευες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τώρα που μας έγινες δημόσιος υπάλληλος.

    Έχουν γνώση οι φύλακες, η τιμωρία σου θα είναι βαριά. Το καλοκαίρι στον Πλαταμώνα θα πληρώσεις το βαρύ πρόστιμο για την ασέβεια προς τους εργαζόμενους συναδέλφους σου. (Στο κατηγορητήριο θα συμπεριληφθεί και η κατηγορία της αδικαιολόγητης απουσίας από τον «μπακαλόγατο», Εισαγγελέας ο Sotak και δικαστής ο SakXat. Κοινώς την έβαψες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μαλλον ξαναεπαναλαμβανεις τα απο παντα, κ εξ΄ανεκαθεν, κ συστηματικα σου ΛΑΘΗ, κε GD,(κοινως: φ...). Απλα οσοι δεν ειναι διπλα μου (τους οποιους πυροβολω εξ΄επαφης!!), απ΄εδω τους κραζω , οπως κ αλλοι συν/φοι κανουν!!! Αλλα ειναι πολλα στην ζωη! λεει:<< τα γομαρια αν σηκωσης την ουρα κ τα φτυσης.....μπορει να σε κλασουν κιολας!!>>. Εσυ απο περιοχη κορυφαια, τα γνωριζεις Αριστα αυτα! ΝΑΙ η ΟΥ? ( κ το καλο ειναι οτι πολλοι ΑΛΛΟΙ ασπαζονται οτι ειναι ΜΕΝΤΙΟΙ !!!) Να μας εχει ο θεος καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ βλέπω ότι τα βάζεις μόνο με τους αρχαιοφύλακες.

    Κανένα άλλο δεν σε είδα να κράζεις.

    Οπότε συμπεραίνω σωστά, ότι μεροληπτείς εις βάρος των αρχαιοφυλάκων.

    Έχουν όμως γνώση οι φύλακες… και δη οι αρχαιοφύλακες! Καταγράφουν κάθε αδικία, συκοφαντία και ανακρίβεια που λες εις βάρος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημερα. Στα ΄χω πη κ απο κοντα. Κ την προηγουμενη Πεμπτη που βρεθηκαμε, αλλα κ χιλιαδες φορες στα προηγουμενα 27 χρονια. Αλλα κι οσες φορες κι αν στα ξαναπω....ΧΑΜΠΑΡΙ εσυ. Μην κρυβεσαι πισω απο την νεα σου δουλεια, αλλα πες το ξεκαθαρα οτι παντα ψαχνεις δικαιολογιες κ δακτυλα να κρυφτης, οπως κ καποιοι αλλοι ανωνυμιες. Τωρα αν νομιζεις οτι κατι, απο οσα λεω ειναι ανακριβειες ,συκοφαντιες κ αδικω καποιον/α, ΠΕΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ !!!! Ασε τα χα κ χου. Λογια σταρατα κ ισια(τι ξερεις οτι παντα ετσι μ΄αρεσε κ επρατα !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ Κ.ΡΩΜΑΝΙΑ


    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜ.ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:22η-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ
    ΤΜΗΜΑ:Β'

    ΣΧΕΤ:α)Εγγραφο σας αριθμ.ΥΠ.ΠΟ.Τ./ΔΙΟΙΚ/Β/54947/7-6-11
    β)Η απο 14-6-11 αιτηση του κ.Μιχαηλ Περρη

    Απαντωντας στο ανωτερο σχετικο εγγραφο σας,και την (β) σχετικη αιτηση,αναφορικα με τα διαλαμβανομενα σ'αυτο,σας πληροφορουμε τα εξης:
    Στην παρ.9 εδαφ.β και γ του αρθρου 16 του Ν.3891/2010 <> οριζεται οτι <>
    Επισης συμφωνα με τις διαταξεις της παρ.22 του αρθρου τριτου του Ν.3845/2010 οπως συμπληρωθηκε με τις διαταξεις του αρθρου 2 του ν.3899/2010<>
    Απο τη ρητη διατυπωση των ως ανω διαταξεων,σαφως συναγεται οτι για τους μεταφερομενους υπαλληλους απο τις Εταιριες ΟΣΕ Α.Ε και ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε θα ληφθει υποψη για την καταταξη τους στα Μ.Κ του Ν.3205/2003 ολος ο χρονος υπηρεσιας που ειχαν στις εταιριες ΟΣΕ Α.Ε ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
    οι προυπηρεσιες που ειχαν στον ιδιωτικο τομεα,δεν λαμβανονται υποψη για την καταταξη τους στα ως ανω Μ.Κ.Επισης δεν δικαιουνται να διατηρησουν προσωπικη διαφορα λογω της ρητης καταργησης της με τις διαταξεις του αρθρου 2 του Ν.3899/2010.***********Η απαντηση ειναι προς τον press daimon και ειναι αναρτημενη στον ΣΥΛΛΟΓΟ στο εγγραφο του ΡΩΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλα εσεις οι φυλακες ουτε φυλακες δεν ειστε. ΚΡΙΝΤΕ ΡΕ ΜΟΥΤΟΙ!!!! Ξυπνατε κ λιγο!!! καταντησατε σαν τον σι-ντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΕΔΡΕ ολο στους ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ξυνεσαι.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ελεγε μην διαταρασετε τα μπανια του λαου.Μονο αν ξακινηση να γραφει ο ΣΑΚΗΣ θα αφησουμε τις ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ για να πιασουμε τα...ποντικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προεδρε εμεις ξυπνιοι ειμαστε και στις θεσεις μας σταθεροι .Αν θελεις σι-ντι να σου γραψω μερικα με δημοτικα ασματα να ακουτε στο νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γεια σου πρόεδρε.


    Εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία που σου έχω!

    Αλλά που θα πας; Ο Πλαταμώνας δίπλα είναι! Θα σε στριμώξω σύντομα και θα τα πληρώσεις όλα μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. σας τα λεω ολα στο ΜΕΤΑ!!! αμα ομως εχετε αντιρρησεις ...θα σας τα ξαναψαλω..... μεντες! ε μεντες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οσον αφορα το εκλεκτο παραθαλλασιο.... πολλα εχω ακουσει. απο λογια? αλλο τιποτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Την ΔΕΥΤΕΡΑ 11/07/2011 θα ερθουν στο ΒΟΛΟ συνδικαλιστες της ΠΕΥΦΑ.Οσοι θελουν και μπορουν ας παραβρεθουν.Εχει ενημερωθει η ΛΑΡΙΣΑ η ΛΑΜΙΑ και η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.Θα γινει και νεα ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ Κ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ.ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ, ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ.ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΓΙΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ,ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. χθες ηρθε στο ΒΟΛΟ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και 2 μελη του Δ Σ.205 ατομα θα πληρωθουν στις 27/7(θα παρουν ολα τα δεδουλευμενα), οι υπολοιποι 99% ΑΥΓΟΥΣΤΟ και αν λογω αδειων μεινουν μερικοι θα ολοκληρωθη η πΛηρωμη τον Σεπτεμβριο.Τα ονοματα τα εχουμε σε φωτοτυπια (μπορει να τα αναρτησουμε συντομα).Οσο για τα εργασιακα ειναι τοσο εξω απο τα νερα μας μαλλον..... θα χρειαστουμε σεμιναριο να τα καταλαβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χθες ηρθε στην ΛΑΡΙΣΑ, κ δη ο ΣΩΤΑΚ, κ επισκεφθηκε-ξεναγηθηκε στο Π.Γ.Ν.Λ. παρουσια ολων των μεταταγμενων συν/φων! Μονο που ελειπε ο ΣΑΚΗΣ, για να γινη η σχετικη ψαλμωδια, στον χωρο της νεας εργασιας του. Οποτε αναγκαστικα θα ξαναεπισκεφτη ο αντιπροσωπος της Αυστριακης Αρχαιοφυλακης, τον εκλεκτο συναδελφο, οταν θα ειναι στην θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος συν/φος που εργάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών για να ζητήσω μιά μικρή εξυπηρέτηση;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Θεοδωρίδης Θεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οσοι του ΥΠΠΟΤ πληρωθηκαν σημερα πηραν μονο το κλιμακιο τους επι 4 μηνες(απο 15/4μεχρι 15/8.Χοντρικα 5300.Υπολογιστε τον μηνα 1600-1900 αναλογα με την οικογ κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χθες το βραδυ σχεδον ολοι οι μεταταχθεντες του ΒΟΛΟΥ και μερικοι συνταξιουχοι της πρωην ΚΙΝΗΣΗΣ συγκεντρωθηκαν για το καθηερωμενο παρτυ ....χοληστερηνης.Μεταξυ ...προβιου και κρασιου με πολυ κεφι ανταλλαχθηκαν εντυπωσεις απο τις καινουργιες υπηρεσιες και στο τελος δωθηκε η
    διαβεβαιωση οτι σε συντομο χρονικο διαστημα θα ξαναβρεθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/10/2011, ΩΡΑ 19,00, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΛΕΣΧΗ). ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΠΥΝ ΤΡΕΧΙΝΤΑ - ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Κ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Κ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΔ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 12 ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΥΦΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧ-ΚΕΣ Κ ΝΥΧΤ-ΚΕΣ ΦΕΚ 2883 ΤΕΥΧΟΣ Β ΣΕΛΙΔΑ 42223

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους συναδέλφους. Οι επιθυμίες όλων, ευχές μου.
    Για όσους ενδιαφέροντε για προκυρήξεις εργασίας υπάρχει αυτό:http://www.dim-syn-arx.blogspot.com/2011/12/blog-post_4948.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ 16/1 Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΠΛ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 9:30 Κ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Κ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΕ Κ ΤΡΕΝΟΣΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Από σήμερα ξεκινά η συλλογή υποψηφιοτήτων.Οι συνάδελφοι που επιθυμουν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία στο dim-syn-arx@hotmail.com η στο neapnyka@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. όσοι συν/φοι έγιναν αποδέκτες του εγγράφου του ΥΠ ΠΟΤ που ζητά βεβαίωση χρόνου ασφάλισης απο το ΙΚΑ εάν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο
    τηλ.6975855182
    Θεοδωρίδης Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θοδωρε ριξε μια ματια εδω...

    http://vargian.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. όμορφες φωτογραφίες, ωραίες στιγμές,αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν και θα μας συγκινούν.
    Ν' αποτυπώνεις αυτές τις στιγμές και να τις κοινοποιείς.
    Μετά απο μια δύσκολη μέρα μου έφτιαξες την διάθεση.
    Χαίρομαι που γνώρισα όλους τούς συν/φους των φωτογραφιών για όλους σας έχω
    να πώ έναν καλό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σας στέλνουν μηνήματα στα κινητά οτι προσπαθούν... (για να πληρωθούμε δεδουλευμένα)
    Σας στέλνουν μηνύματα στα κινητά οτι κάνουν οτι μπορούν... (γι΄ατά που δικαιούμαστε)
    Σας στέλνουν μηνύματα στα κινητά οτι όπου να΄ναι υπογράφονται...
    Κι εσείς βλέπετε τα εξοφλητικά και τους τραπεζικούς λογαρισμούς μείον...
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΜΕΙΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΦΙΛΕ ΑΡΜΑΓΕΔΟΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ Κ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΨ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΚΑ(ΠΑΣΚ)Κ ΠΙΣΩ ¨ΦΑΚΑ¨ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...
      ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
      ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ 48 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

      Διαγραφή
  63. Η ανεξάρτητη παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας δεν επιχορηγείται από καμία πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΠΟ., ούτε στηρίζεται ή στηρίζει κανένα μηχανισμό εξουσίας. Είναι κατάθεση ψυχής των εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Κατορθώσαμε εδώ και δέκα χρόνια να είμαστε χώρος έκφρασης της άποψης όλων εκείνων που προσπαθούν, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες τους, να συγκροτήσουν έναν άλλο πόλο, υγιούς συνδικαλισμού- χωρίς παραταξιακές δεσμεύσεις, ο οποίος αναδεικνύει τα προβλήματα και συγκρούεται με την εξουσία για την επίλυσή τους προς όφελος των εργαζομένων.
    Ενισχύστε με την ψήφο σας τη φωνή της Δημοκρατικής Συνεργασίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των Αρχαιοφυλάκων
    χωρίς διαχωρισμούς και πελατειακές σχέσεις
    χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις
    χωρίς εκβιαστικά διλήμματα
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΥΦΑ
    1. Αβραάμ Θεόδωρος του Δημητρίου Πέλλα
    2. Αγά Μαργαρίτα του Βασιλείου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    3. Ακρίβος Σωτήρης του Ιωάννη Βόλος
    4. Αξιώτης Κων/νος του Σεραφείμ ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    5. Βαγενάς Κων/νος του Αγγελή Μ. Αιγίου
    6. Βεζυράκης Ανδρέας του Γεωργίου ΚΕΜΑ
    7. Βογιατζής Αθανάσιος του Νικολάου Πέλλα
    8. Γράσιας Μάρκος του Πέτρου Δισπηλιό Καστοριάς
    9. Δελατόλας Νικόλαος του Πέτρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    10. Δελνιώτης Ιωάννης του Γεωργίου ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    11. Ζαχαροπούλου Παγώνα του Λουκά Μ. Δελφών
    12. Ζήσης Παναγιώτης του Ιωάννη Όσιος Λουκάς
    13. Ηλιάκης Δημήτριος του Νικολάου Φαιστός-Κρήτη
    14. Ηλιόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    15. Κανδρή Ευτυχία του Αποστόλου Θήβα
    16. Καπνίση Παρασκευή του Γεωργίου Ζάκυνθος
    17. Καραμποδούρη Χαρίκλεια του Ιωάννη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    18. Κατσούλος Δημοσθένης του Βασιλείου Ακρόπολη
    19. Κιάρης Μιχαήλ του Ηλία Κως
    20. Κουκάς Ανδρέας του Γεωργίου ΚΑ’ ΕΠΚΑ
    21. Κουκουρέμπα Θεοδώρα του Ιωάννη Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    22. Κουτσουπάκης Χρήστος τουΠαναγιώτη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    23. Μανουσαρίδης Λάζαρος του Αλεξάνδρου Αρχ. Συλ. Κοζάνης
    24. Μαραγκός Σωτήριος του Ιωσήφ Λάρισα
    25. Μαραθιά Βασιλική του Ιωάννου Α’ ΕΠΚΑ
    26. Μπαρτά Παναγούλα του Ευθυμίου Μ. Δελφών
    27. Μπεζάς Βασίλειος του Χρήστου Καβάλα
    28. Μπρέσιακας Ευάγγελος του Αριστείδη ΕΑΜ
    29. Όστριας Γεώργιος του Θεοδώρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    30. Παναγιωτόπουλος Ηλίας του Γεωργίου Μουσείο Καλαμάτας
    31. Παναγόπουλος Ηλίας του Νικολάου Ακρόπολη
    32. Παπαδημητρίου Βασίλειος του Δημητρίου Καρδίτσα
    33. Παπαδόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη Ακρόπολη
    34. Πατσιάς Χριστόδουλος του Μενελάου Μουσείο Πειραιά
    35. Περρής Μιχαήλ του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    36. Πλατιώτης Διονύσης του Δημητρίου Εθν.–Λαογρ. Μακεδ./Θράκης
    37. Ρήγας Παναγιώτης του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    38. Ρώτας Αντώνιος του Δημητρίου ΜΕΛΤ
    39. Σαριγιανίδης Γεώργιος του Ιωάννη Όλυνθος
    40. Σκούτας Κων/νος του Ανδρέα Φρούριο Πάτρας
    41. Σπυριδόπουλος Κων/νος του Γεωργίου Δίον
    42. Τόλιας Θεόδωρος του Χαραλάμπους Βόλος
    43. Τσιντώνης Παναγιώτης του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    44. Χαρχάλου Κέρκυρα του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    45. Χατζάκη βασιλεία του Νικολάου Α’ ΕΠΚΑ
    46. Χατζηιωαννίδης Γεώργιος του Βασιλείου Αμφίπολη
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    1. Τσιτούρας Σπυρίδων του Κων/νου Λαμία

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΟΥ
    1. Ακρίβος Σωτήρης του Ιωάννη Βόλος
    2. Παπαδημητρίου Βασίλειος του Δημητρίου Καρδίτσα
    3. Μαραγκός Σωτήριος του Ιωσήφ Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΥΠΠΟ
    1. Αβραάμ Θεόδωρος του Δημητρίου Πέλλα
    2. Αγά Μαργαρίτα του Βασιλείου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    3. Ακρίβος Σωτήρης του Ιωάννη Βόλος
    4. Αξιώτης Κων/νος του Σεραφείμ ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    5. Βαγενάς Κων/νος του Αγγελή Μ. Αιγίου
    6. Βεζυράκης Ανδρέας του Γεωργίου ΚΕΜΑ
    7. Βογιατζής Αθανάσιος του Νικολάου Πέλλα
    8. Γράσιας Μάρκος του Πέτρου Δισπηλιό Καστοριάς
    9. Δελατόλας Νικόλαος του Πέτρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    10. Δελνιώτης Ιωάννης του Γεωργίου ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ
    11. Ζαχαροπούλου Παγώνα του Λουκά Μ. Δελφών
    12. Ζήσης Παναγιώτης του Ιωάννη Όσιος Λουκάς
    13. Ηλιάκης Δημήτριος του Νικολάου Φαιστός-Κρήτη
    14. Ηλιόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου Αρχαία Αγορά Αθήνας
    15. Κανδρή Ευτυχία του Αποστόλου Θήβα
    16. Καπνίση Παρασκευή του Γεωργίου Ζάκυνθος
    17. Καραμποδούρη Χαρίκλεια του Ιωάννη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    18. Κατσούλος Δημοσθένης του Βασιλείου Ακρόπολη
    19. Κιάρης Μιχαήλ του Ηλία Κως
    20. Κουκάς Ανδρέας του Γεωργίου ΚΑ’ ΕΠΚΑ
    21. Κουκουρέμπα Θεοδώρα του Ιωάννη Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    22. Κουτσουπάκης Χρήστος τουΠαναγιώτη Αρχ. Μουσείο Θεσ/κης
    23. Μανουσαρίδης Λάζαρος του Αλεξάνδρου Αρχ. Συλ. Κοζάνης
    24. Μαραγκός Σωτήριος του Ιωσήφ Λάρισα
    25. Μαραθιά Βασιλική του Ιωάννου Α’ ΕΠΚΑ
    26. Μπαρτά Παναγούλα του Ευθυμίου Μ. Δελφών
    27. Μπεζάς Βασίλειος του Χρήστου Καβάλα
    28. Μπρέσιακας Ευάγγελος του Αριστείδη ΕΑΜ
    29. Όστριας Γεώργιος του Θεοδώρου Βυζ/νό & Χριστ/κό Αθήνας
    30. Παναγιωτόπουλος Ηλίας του Γεωργίου Μουσείο Καλαμάτας
    31. Παναγόπουλος Ηλίας του Νικολάου Ακρόπολη
    32. Παπαδημητρίου Βασίλειος του Δημητρίου Καρδίτσα
    33. Παπαδόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη Ακρόπολη
    34. Πατσιάς Χριστόδουλος του Μενελάου Μουσείο Πειραιά
    35. Περρής Μιχαήλ του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    36. Πλατιώτης Διονύσης του Δημητρίου Εθν.–Λαογρ. Μακεδ./Θράκης
    37. Ρήγας Παναγιώτης του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας
    38. Ρώτας Αντώνιος του Δημητρίου ΜΕΛΤ
    39. Σαριγιανίδης Γεώργιος του Ιωάννη Όλυνθος
    40. Σκούτας Κων/νος του Ανδρέα Φρούριο Πάτρας
    41. Σπυριδόπουλος Κων/νος του Γεωργίου Δίον
    42. Τόλιας Θεόδωρος του Χαραλάμπους Βόλος
    43. Τσιντώνης Παναγιώτης του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    44. Τσιτούρας Σπυρίδων του Κων/νου Λαμία
    45. Χαρχάλου Κέρκυρα του Γεωργίου Α’ ΕΠΚΑ
    46. Χατζάκη βασιλεία του Νικολάου Α’ ΕΠΚΑ
    47. Χατζηιωαννίδης Γεώργιος του Βασιλείου Αμφίπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οι αρχαιρεσίες είναι ένα όπλο στα χέρια μας. Μας προσφέρεται η ευκαιρία να δώσουμε δύναμη στην δύναμή μας να ισχυροποιήσουμε την ΔΑΣ και το ΠΑΜΕ.
    Συνάδελφοι
    Έρχονται πολύ χειρότερα.Όσο βαθαίνει η κρίση αντικειμενικά προκύπτει η αναγκαιότητα για μαζικά σωματεία και δυνάμωμα του κινήματος ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να παλέψουν ενάντια στη βαρβαρότητα που ζούνε.
    Τα σωματεία να γίνουν ορμητήρια αγώνων για τους εργαζόμενους και όχι δεκανίκια των κυβερνήσεων για να περνούν τα αντεργατικά μέτρα.
    Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Γ.Σ είναι μια ευκαιρία για να προκύψει ένα νέο ελπιδοφόρο μήνυμα
    Συνάδελφοι σιδηροδρομικοί στηρίξτε το ψηφοδέλτιο της
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
    (ΔΑΣ )
    Ψηφίστε τους μεταταγμένους συν/φους μας από τον ΟΣΕ

    ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ ΤΗΣ Π.Ε.Υ.Φ.Α.

    1 Αθηναίος Εμμανουήλ του Αριστείδη Μ. Λαυρείου
    2 Αλεβιζάτος Παναγιώτης του Γεράσιμου ΕΑΜ
    3 Ανδρινόπουλος Αλέξανδρος του Λάμπρου Μ. Καλαμάτας
    4 Αθανασίου Ευαγγελία του Παναγιώτη Μ. Καρύστου
    5 Βαξεβάνη Μυρσίνη του Σταύρου Μ. Καλαμάτας
    6 Βενέτης Αθανάσιος του Ιωάννη ΕΑΜ
    7 Βούλγαρης Αποστόλης του Αναστασίου Μ.Θεόφιλου Βόλος
    8 Ηλιόπουλος Κων/νος του Παναγιώτη Διονυσιακό θέατρο
    9 Θεοδωρίδης Θεόδωρος του Ευαγγέλου ΚΘ’ ΕΠΚΑ
    10 Καπλάνη Μάγδα του Αντωνίου ΕΑΜ
    11 Κατσένιος Κων/νος του Ευθυμίου Αμφιάρειο
    12 Κουτρή Άρτεμις του Δημητρίου ΑΜΘ
    13 Κωστόπουλος Γιάννης του Βασιλείου Ακρόπολη
    14 Μαρινοπούλου Κων/να του Παναγιώτη Αρχαία Αγορά
    15 Νάκας Επαμεινώνδας του Γεωργίου ΕΑΜ
    16 Παπαβασιλείου Θεόδωρος του Γεωργίου 7η ΕΒΑ
    17 Παπαδημητρίου Αθανάσιος του Γεωργίου Ολυμπιείο
    18 Σιδηράς Στάθης του Λουκά Μ. Δελφών
    19 Σταυρακάκης Γιώργος του Εμμανουήλ Μ. Ηρακλείου
    20 Τζανετόπουλος Κων/νος του Φώτη ΕΑΜ
    21 Τζέλλας Βασίλης του Δημητρίου ΒΧΜ
    22 Τζοάννου-Βαξεβάνη Μαρία του Παύλου Μέσα Λέσβου
    23 Τοσιούδης Παναγιώτης του Νικολάου Διαχρονικό Λάρισας
    24 Τριανταφύλλου Ευστράτιος του Γρηγορίου Μέσα Λέσβου

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.ΥΠ.ΠΟ.

    1 Αθηναίος Εμμανουήλ του Αριστείδη Μ. Λαυρείου
    2 Αλεβιζάτος Παναγιώτης του Γεράσιμου ΕΑΜ
    3 Ανδρινόπουλος Αλέξανδρος του Λάμπρου Μ. Καλαμάτας
    4 Αθανασίου Ευαγγελία του Παναγιώτη Μ. Καρύστου
    5 Βαξεβάνη Μυρσίνη του Σταύρου Μ. Καλαμάτας
    6 Βενέτης Αθανάσιος του Ιωάννη ΕΑΜ
    7 Βούλγαρης Αποστόλης του Αναστασίου Μ.Θεόφιλου Βόλος
    8 Ηλιόπουλος Κων/νος του Παναγιώτη Διονυσιακό θέατρο
    9 Θεοδωρίδης Θεόδωρος του Ευαγγέλου ΚΘ’ ΕΠΚΑ
    10 Καπλάνη Μάγδα του Αντωνίου ΕΑΜ
    11 Κατσένιος Κων/νος του Ευθυμίου Αμφιάρειο
    12 Κουτρή Άρτεμις του Δημητρίου ΑΜΘ
    13 Κωστόπουλος Γιάννης του Βασιλείου Ακρόπολη
    14 Μαρινοπούλου Κων/να του Παναγιώτη Αρχαία Αγορά
    15 Νάκας Επαμεινώνδας του Γεωργίου ΕΑΜ
    16 Παπαβασιλείου Θεόδωρος του Γεωργίου 7η ΕΒΑ
    17 Παπαδημητρίου Αθανάσιος του Γεωργίου Ολυμπιείο
    18 Σιδηράς Στάθης του Λουκά Μ. Δελφών
    19 Σταυρακάκης Γιώργος του Εμμανουήλ Μ. Ηρακλείου
    20 Τζανετόπουλος Κων/νος του Φώτη ΕΑΜ
    21 Τζέλλας Βασίλης του Δημητρίου ΒΧΜ
    22 Τζοάννου-Βαξεβάνη Μαρία του Παύλου Μέσα Λέσβου
    23 Τοσιούδης Παναγιώτης του Νικολάου Διαχρονικό Λάρισας
    24 Τριανταφύλλου Ευστράτιος του Γρηγορίου Μέσα Λέσβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ:
    Σταμάτησαν τα μηνύματα με SMS και συνεχίζουν ακάθεκτοι με ανακοινώσεις , που παραπέμπουν σε παράταξη και όχι σε σωματείο, εν μέσω μάλιστα προεκλογικής περιόδου.
    Μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των συναδέλφων, που έχουν στεγνώσει οικονομικά, για την καθυστερημένη και κουτσουρεμένη πληρωμή των εξαιρέσιμων:
    Επιτίθενται σε «συκοφάντες» και «κινδυνολόγους» που τα είχαν καταγγείλει και προβλέψει όλα αυτά.
    Απολογούνται εν είδει Υπουργείου; Οικονομικής Διεύθυνσης; Για την καθυστερημένη και κουτσουρεμένη καταβολή εξαιρέσιμων.
    Διαβεβαιώνουν (πάλι;) ότι για το 2012 δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ ξέρουν ότι υπάρχει.
    Καμιά αναφορά για τις ευθύνες σας;
    ΓΙ ΑΥΤΟ … ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    Μην τα χάσουμε αυτά τα παλληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φίλε armagedon,
    Πέραν όλων αυτών που σωστά αναφέρεις, υπάρχουν και χειρότερα:
    Το μητρώο μελών της ΠΕΥΦΑ που φέρει την υπογραφή του Προέδρου και του Γραμματέα της ΠΕΥΦΑ εμφανίζονται ως μέλη συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων και συνάδελφοι που έχουν διαγραφεί προγενέστερα της σύνταξης του μητρώου.
    Με κομψό τρόπο έβγαλαν από το μητρώο μερικούς από αυτούς, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, αλλά έχουν κι άλλους.
    Οι άνθρωποι παίζουν με τη νομιμότητα των εκλογών και δεν καταλαβαίνουν ότι θα πέσουν μέσα στο λάκκο που άνοιξαν για άλλους.
    Έχουν γνώση οι (αρχαιο)φύλακες.
    * ξέχασα να σου πω ότι συνεχίζουν τα SMS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Κ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Κ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΦΕΚ 628 Β' 7/3/12 ΠΩΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!! 64ΩΡΕΣ ΔΕΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 2883 Β' 2011 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΓΡΑΜ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΛ Κ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΥΦΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΡΕΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Μετά απο πολύ-πολύ καιρό. Το φέγον είναι προς το παρόν, (ενω ...είχαμε κάπως ηρεμήσει ::), οι πρόσφατες διαθεσιμότητες, μετατασόμενων συναδέλφων απο ΟΣΕ. Προς το παρόν πρόκειται για ΥΕ συν/φους, που μετατεθήκαν στο ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Τωρα τι θα επακολουθήσουν! μάλλον όλοι το αντιλαμβανόμαστε. Κ ολοι μας καταννοούμε ότι όπου κι αν μεταταχθήκαμε, είμαστε ''ξένα σώματα'' κ οι πρώτοι που όλοι βλέπουν ότι πρέπι να τους αδειάζουμε την γωνιά. Αυτο που μας μένει , είναι να ξανα-αναδιοργανωθούμε κ ενωθούμε, για να είμαστε έτοιμοι σ ότι προκύψει. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή