Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ποιοί θα πληρωθούν στις 27 Ιουλίου?

Σύμφωνα με το 4σέλιδο που μας έστειλε ο φίλος SotAk, οι παρακάτω 205 πρώην σιδηροδρομικοί και νυν αρχαιοφύλακες από μετάταξη, θα δουν χαρά στις τσέπες τους.

Άντε καλή αρχή αδέρφια… και στα δικά μας οι απλήρωτοι!






 

4 σχόλια:

  1. Άρχισαν οι πληρωμές εμείς των πρόνοιας κατά τον Δεκέμβριο θα δούμε ζεστασιά στη τσέπη μας.

    Διάβασα με προσοχή όλα τα ονόματα και διαπίστωσα ότι έλειπε το όνομα του ΑΡΗ Καλαμπ.....

    ΛΑΘΟΣ μου έχει σωθεί είναι παραμένων.

    Αυτός δεν χρειάζεται χρήματα γιατί θα μαζεύει από τις εισπράξεις καθ΄οτι σήμερα το μεσημεράκι εχρεώθη εισιτήρια ο μεγάλος προϊστάμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΕ Α Δ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΙΡ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ Ρ/Τ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ "ΚΕΝΤΕΡΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΠΟΥΛΗΜΑΤΑ "ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ-ΑΣΕΠ-ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ" ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ Κ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ Α Ι Ρ ΠΗΡΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Κ ΚΟΒΕΙ Κ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Κ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΠΑΛΗΛΟΥ" ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ" Π Α Ρ Α Μ Ε Ν Ο Ν Τ Α!!!!! ΑΣΕΠ ΟΑΕΔ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ)ΔΕΝ ΘΑ (ΥΠΑΡΞΕΙ)"ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι 27/08 θα πληρωθούν κι οι υπόλοιποι από το ΥΠΠΟ
    Οπότε καλό φθινόπωρο με λεφτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή